Varför tandblekning borde vara friskvård

Friskvård kan enkelt sägas vara aktiviteter som syftar till att hålla sig frisk och undvika hälsoproblem. Många arbetsgivare bekostar detta i och med att friska, välmående och pigga anställda jobbar betydligt bättre.

Olika sorters friskvård

Friskvård innebär ofta olika motionsformer, såsom gymträning, simning och yoga. Anställda får en viss summa pengar de exempelvis kan köpa klippkort till gym eller simhall för. Det kan också erbjudas löp– eller yogapass på arbetstid.

Men det finns även annan sorts friskvård. Ett exempel är massage. Det har ingen särskilt stor vetenskaplig koppling till längre liv och bättre hälsa. Ändå är det allmänt känt att man blir lugnare och gladare, och därför anses det som friskvård.

Tandblekning

Att utföra en effektiv och smidig tandblekning, något som faktiskt kan göras helt på egen hand, är kanske inte något som förlänger livet eller skyddar från sjukdom. Likt massage har det ändå en god inverkan på hälsan.

Fula och gulnade tänder gör att man framstår som gammal och ofräsch. Leendet har en stor inverkan på andra och avgör hur andra ser på en och behandlar en. Med fräscha och snygga tänder kommer man själv känna sig vacker och andra få ett gott intryck av en. Det gör otvivelaktigt att man mår bättre och känner sig starkare. Därmed borde tandblekning vara ett självklart friskvårdsalternativ.

Varför tandblekning borde vara friskvård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå till toppen
zakra