Skapa budget för att hitta träningsmotivationen

Att ha möjlighet till friskvård genom sin arbetsgivare är en otrolig fördel vi har här i Sverige. Därför är det också synd att inte ta del av den här möjligheten, men då många inte är lika intresserade av att ta tag i sin hälsa, kan det vara svårt för vissa att hitta motivationen. Att spara ihop pengar till snygga träningskläder kan dock vara ett sätt.

Utnyttja friskvårdsbidraget

När du väl börjar titta närmare på vilka valmöjligheter du har inom området friskvård, och vad du faktiskt kan göra för den summa som du kan utnyttja, kommer du upptäcka mängder. Det kan vara allt från en lugn massage till gymkort eller andra motionsaktiviteter som enligt Skatteverket är ”av mindre värde”. Dock är det din arbetsgivare som beslutar vad som godkänns, så dit kan du vända dig med frågor om du hittar något intressant. Känner du att du är intresserad av att göra något för din friskvårdspeng men inte riktigt hittar motivationen, kan du satsa på att köpa lite nya, snygga träningskläder – det blir ofta en härlig inspirationskälla.

Sälj guld och spara pengar till träningskläder

Att skaffa nya träningskläder kan ibland kosta en del, beroende på vilken typ av kläder du vill ha, och därför är ett tips att spara ihop pengar specifikt till detta. Du kan till exempel med fördel sälja smycken av guld så att du gör något med dem istället för att de ligger och samlar damm och inte används. Det finns många sätt att spara pengar på, och vill du göra något roligt samtidigt kan du skapa en blogg och berätta om din friskvårds- och hälsoresa där. En ärlig berättelse om att hitta motivation och inspiration kan tilltala många läsare, och på köpet kanske du upptäcker tjusningen med friskvård och motion.

Skapa budget för att hitta träningsmotivationen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå till toppen
zakra